+38 (097) 243-01-23
Записатися

Причини, що псують колір шкіри

Тьмяність шкіри є наслідком накопичення на поверхні ороговілих клітин, що знижує її здатність відбивати світло. В результаті шкіра грубіє, набуває темнуватого відтінку, з’являються невеликі зморшки. Розрізняють також інші причини тьмяності шкіри:

  • старіння. З віком вироблення колагену та еластину зменшується, що призводить до втрати її пружності. Щоб запобігти передчасному старінню шкіри, варто уникати постійного перебування на сонці, позбутися шкідливих звичок;
  • паління;
  • стрес;
  • сухість та зневоднення — як наслідок порушення синтезу ліпідів та дефіциту вологи у шкірі. Для зволоження і очищення потрібно вживати багато рідини та використовувати спеціальні косметичні засоби;
  • негативний вплив сонця та забруднення — зокрема, ультрафіолетового випромінювання, яке сприяє утворенню   пігментних плям. Саме тому користуйтесь сонцезахисними засобами.
  • нестача сну — призводить до втрати еластичності шкіри, утворення зморшок. Фахівці рекомендують дотримуватися режиму сну (не менше 7–9 годин на добу), а також уникати постійних стресів.

Як позбутися тьмяної шкіри?

Сучасна косметологія пропонує низку дієвих методів повернення шкірі нормального тону та вирівнювання її текстури. В умовах медичного центру «Леодерм» у Львові можна повернути обличчю свіжість та сяйво за допомогою комплексу професійних процедур.

Біоревіталізація

Біоревіталізація – метод омолодження шкіри шляхом ін’єкцій гіалуронової кислоти, полінуклеотидів та амінокислот. В результаті відбувається активація природного виробітку колагену та еластину, що сприяє зволоженню обличчя та ділянок тіла. Біоревіталізація сприяє підвищенню тонусу шкіри, відновленню чітких контурів обличчя, зникненню пігментних плям. Протягом декількох днів після процедури рекомендовано уникати нанесення спиртовмісних косметичних засобів, відвідування сауни чи солярію, вживання алкоголю.

Фотоомолодження Lumecca 

Фотоомолодження Lumecca – це інноваційний метод IPL терапії, що дозволяє позбутися тьмяності шкіри всього за декілька процедур. За допомогою спеціальної насадки відбувається вплив на шкіру високоінтенсивного світла IPL для вирівнювання тону шкіри, видалення пігментації, усунення судинної сітки та дрібних дефектів. Процедура Lumecca досить комфортна у проведенні, може відчуватися незначна печія та пощипування, а позитивний результат можна помітити вже після першого сеансу. Процес реабілітації займає від 2-14 днів, залежно від індивідуальних особливостей пацієнта. Загальна кількість процедур варіюється від 1-5 сеансів з інтервалом 2 тижні.

Мікроголковий РФ-ліфтинг

Мікроголковий РФ-ліфтинг – апаратна процедура дозволяє поліпшити кровообіг та колір шкіри, зменшити об’єми ПЖК та підтягнути шкіру. Завдяки поєднанню різних методів впливу RF-ліфтинг забезпечує довготривалий результат. Процедура абсолютно безболісна та підходить для всіх типів шкіри обличчя, шиї, декольте, інших ділянок тіла. Позитивний ефект спостерігається вже через 4-6  тижнів  після сенсу, і з часом лише зростає.  

Лікарі-косметологи медичного центру «Леодерм» допоможуть усунути тьмяний колір обличчя за допомогою пілінгу чи поєднання різних методик омолодження перерахованих вище. Ми проводимо терапію згідно з міжнародними протоколами, з урахуванням індивідуальних особливостей пацієнта. Щоб записатися на очну консультацію, достатньо заповнити форму або подзвонити за номером телефону на сайті «Леодерм». Завжди чекаємо на вас!

Інформація в статті надана для ознайомлення та не є інструкцією для самостійної діагностики та лікування.
При появі симптомів захворювання зверніться до лікаря.