+38 (097) 243-01-23
Записатися

1.  IPL терапія.

Давно хотіли видалити набридливу пігментацію на лобі чи раптом накінець покінчити з червоними щічками та судинами навколо крил носа? Хороша ідея зробити  IPL терапію.

Що це таке ? В основі роботи лежить інтенсивне пульсуюче світло, хромофорою (тобто компонент,який буде поглинати лазерну енергію) є пігмент меланін та гемоглобін. Наконечник виготовлений із сапфіра, який одразу і охолоджує, що дозволяє не перегрівати шкіру. Кількість процедур  —  індивідуальна.

Чому найкраще робити в осінню або взимку? Важливо, аби перед та після лазерного видалення людина не засмагала і намагалась максимально захищати шкіру від сонячних променів. Такі умови важко забезпечити влітку, коли індекс ультрафіолету досягає своїх пікових показників ,тому осінь та зима стають для IPL -терапіі ідеальним часом для проведення.

 

2. Пілінги 

Після активного сонця на нашій шкірі залишається нагадування про цей період  —  пігментація, ластовиння, загалом це все дає нерівний тон шкіри. Пілінг допоможе покращити колір шкіри, вирівняти її текстуру, усунути пост акне плями. Окрім цього, є пілінги, які працюють і на anti-age, зменшуючи дрібні зморшки. Також, з часом процеси ексфоліаціі та відновлення епідермісу сповільнюються. Ороговілі лусочки нашаровуються одна на одну, і шкіра виглядає досить тьмяною. Пілінг допомагає налагодити ці механізми.

 

3. Біоревіталазація та мезотерапія

Чудовий варіант аби підготувати шкіру до агресивних погодніх умов. Вітер, мороз, сніг, низька температура повітря та вологість призводять до зневоднення шкіри та порушують її захисні властивості.Гіалуронова кислота та вітамінні комплекси, що входять в склад препаратів, наводнюють шкіру, створюються так би мовити «гіалуронове депо» в глибоких структурах шкіри, що сприяє протистоянню шкіри до таких умов.

 

3. Мікроголковий RF -ліфтинг

Зменшення дряблості шкіри та зморшок, профілактика старіння, усунення рубців пост акне, розтяжкок, додання чіткості овалу обличчя  —  це запити, з якими працює мікроголковий RF-ліфтинг. Завдяки мікроголковому ліфтингу, ви зможете максимально перебудувати шкіру і зустрічати весну вже з оновленою шкірою.

 

4. Лазерне шліфування

Шліфування усуне або зробить менш помітними рубці. Ділянки, де проводили маніпуляцію, після процедури доволі таки чутливі до сонця, тому берегти шкіру від впливу ультрафіолету після процедури буде набагато легше саме восени або ж взимку.

 

Автор: Лікар-косметолог: Нетребич Віталія Степанівна

Інформація в статті надана для ознайомлення та не є інструкцією для самостійної діагностики та лікування.
При появі симптомів захворювання зверніться до лікаря.