+38 (097) 243-01-23
Записатися

Чи допомагає антицелюлітний масаж?

Кваліфікований антицелюлітний масаж — це професійно складений комплекс процедур, що усувають глибокі жирові відкладення. Ефектом є розгладження шкіри, надання їй більш здорового вигляду, усунення небажаної апельсинової кірки. Так, подібний масаж при целюліті дієвий, але в комплексі.

Ручний масаж антицелюлітний, так само як і апаратні процедури допоможе:

  • зняти набряклість в проблемних ділянках (стегна, сідниці), шляхом відтоку зайвої рідини, досягти лімфодренажного ефекту;
  • покращити кровообіг. Тканини будуть отримувати більше кисню, поживних речовин;
  • м’яко вивести шлаки, токсини;
  • позбутися незначних недоліків шкіри — відлущування ороговілих частин, очищення пор, видиме покращення її стану. Шкіра буде більш гладка, з рівним тоном;
  • зняти м’язові спазми, позбутися болю, відчуття скутості в тій частині тіла, яка масажується. Масаж швидко відновлює кровообіг у м’язах; 
  • досягти видимого косметичного ефекту. При такому масажі посилюється вироблення колагену, тому шкіра стане більш підтягнутою. 

Як робити антицелюлітний масаж? Ця процедура вимагає розуміння техніки виконання. Робити масаж в домашніх умовах доволі складно, як і досягти довготривалого ефекту. Саме тому радимо звернутися до кваліфікованого фахівця, який призначить необхідну кількість сеансів, визначить оптимальний варіант процедури, відповідно до запитів пацієнта і стану його тіла. 

Відгуки на антицелюлітний масаж від задоволених клієнтів свідчать про те, що, завдяки регулярним походам до спеціаліста можна доволі швидко привести фігуру в бажаний стан і позбутися целюліту. Водночас не варто забувати і про регулярний догляд. 

З якими процедурами варто поєднувати антицелюлітний масаж?

Ручний антицелюлітний масаж — це лікувальна процедура, ефект від якої максимально помітний у тандемі з іншими процедурами, спортом тощо. Таким чином можна прискорити досягнення бажаного результату. Однак, обирати тип і техніку антицелюлітного масажу обов’язково повинен спеціаліст. 

Так, ручний антицелюлітний масаж живота, сідниць чи стегон, метою якого є швидке схуднення та покращення стану шкіри доцільно поєднувати з тренуваннями і збалансованим харчуванням. Після занять високої інтенсивності, наприклад кардіо, в м’язах накопичується зайва рідина і молочна кислота. У такому випадку ефект від антицелюлітного масажу посилюється — прискорюється виведення зайвої рідини, знімаються м’язове напруження. 

Для усунення набряків, схуднення, прискорення метаболізму варто спробувати медовий масаж від целюліту. Використання меду сприяє м’якому відлущуванню відмерлих клітин шкіри, її очищенню, а також насиченню клітин корисними речовинами і мікроелементами, якими багатий цей продукт. Професіонали в окремих випадках рекомендують поєднувати лікувальний медовий масаж з антицелюлітним. Комбінація двох масажних процедур сприяє швидшому і кращому лікувальному впливу, а сам продукт насичує дерму та сполучну тканину потрібними мікроелементами значно швидше, бо втирається безпосередньо у шкіру. Однак ця техніка боротьби з целюлітом має свої недоліки. Зокрема вона досить дискомфортна для людей з низьким больовим порогом. Після такого масажу можуть залишатися синці, які зникають протягом кількох днів. Його не рекомендують робити алергікам, навіть за умови, що явної реакції організму на мед немає. Процедура протипоказана і вагітним жінкам в будь-якому триместрі.

Різні види обгортань теж підвищують ефективність антицелюлітного масажу. Скажімо, водоростеві обгортання, крім покращення стану шкіри, насичення її поживними мінералами та амінокислотами, впливають на стінки капілярних і венозних судин, зміцнюючи їх. Таким чином вони здатні посилити метаболічні процеси, помітно покращити стан венозної сітки. 

Оцінити ефект від ручного антицелюлітного масажу (до і після) можна через 1-2 тижні після проходження повного курсу. Перший видимий результат помітний через 5-6 сеансів. 

Лікування целюліту з апаратом Icoone – ефект і переваги

Ефективне усунення целюліту з довготривалим ефектом забезпечує апаратний антицелюлітний масаж з використанням інноваційного обладнання Icoone. Апарат Icoone – інструмент з наконечниками і мікростимуляторами, що дають 21 600 мікростимуляцій за хвилину. Така Multi Micro Alveolar Stimulation проникає у найглибші шари дерми, ретельно обробляє кожен її сантиметр, з чим ручний масаж не впорається. 

Пристрій Icoone бореться з усіма стадіями целюліту:

  • І стадія – легка, проявляється у вигляді апельсинової кірки (при стиканні або напруженні тіла, у певних зонах з’являються невеликі ямки). Зовні зміни помітні мало;
  • ІІ стадія – помірна, шкіра стає хвилястою, нагадує структуру сиру. Зміни помітні і в стані розслаблення і при напруженні ділянки;
  • ІІІ стадія – важка, великі вузли, набряклість. Зміни дуже виражені. 

Пристрою Icoone під силу усунути усі види целюліту: набряковий (пов’язаний із застоєм рідини, коли шкіра стає блідою), волокнистий (тверді, а іноді болючі впадини і вузли), жировий (помітні складки жиру). Залежно від виду і стадії целюліту тривалість курсу антицелюлітного масажу із застосуванням пристрою Icoone, звісно, буде відрізнятися. Детальніше про це пацієнту розкажуть на консультації. 

Пройти курс ручного, апаратного антицелюлітного масажу у Львові  можна в медичному центрі «ЛеоДерм». Запис здійснюється за номерами телефонів, вказаними на головній сторінці сайту або через кнопку «Записатися», розміщену там же. Кваліфіковані фахівці допоможуть впоратися з усіма наявними проблемами. Звертайтеся! 

Інформація в статті надана для ознайомлення та не є інструкцією для самостійної діагностики та лікування.
При появі симптомів захворювання зверніться до лікаря.